AJANKOHTAISTA


Koillis-Pirkan Kiekko ry ja Tappara ovat sopineet junioriyhteistyösopimuksen kaudelle 2024-2025


Yhteistyön tavoitteena on kehittää arkitoimintaa ja mahdollistaa tiiviimpi kanssakäyminen seurojen juniorijoukkueiden välillä. Konkreettisia yhteistyön muotoja ovat muun muassa ikäluokkien yhteiset, kuukausittain vaihtuvat harjoittelun painopistealueet, yhteiset valmentajakoulutukset, yhteiset kiekkoleirit ja mahdolliset pelaajavierailut toisen seuran toiminnassa.

Laaja seurayhteisö mahdollistaa monipuolisen tietojen vaihdon myös hallinnon osa-alueilla. Tarkoituksena on valmentajien ja valmennuspäälliköiden yhteistapahtumien lisäksi kokoontua myös seurajohtajien kesken vaihtamaan ajatuksia ja toimintamalleja seurojen toiminnan kehittämiseksi.Vuoden tekijät palkittiin la 11.11. Tampereella


Vuoden Tekijät 2023 -tilaisuus järjestettiin lauantaina 11. marraskuuta Tampereella.

Tilaisuudessa oli paikalla palkittuja kaikilta Jääkiekkoliiton kahdeksalta alueelta. Koillis-Pirkan Kiekosta palkittiin Jukka Takala. Jukka on ollut edustusjoukkueen mukana pelaajana/valmentajana/rahastonhoitajana/huoltajana ja kaiken osaavana ja hoitavana taustahenkilönä usieta vuosia! Muutaman viimeisimmän kauden aikana Jukka on ottanut vastuuta myös seuran U15 ja U16 joukkueiden valmennuksesta.

Valtavan iso Kiitos Jukka!


KPK:n Vuoden Tekijä Jukka Takala kuvassa takarivissä 4. vasemmalta.